Često postavljena pitanja

1. Koliko često će se održavati stručna usavršavanja u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih?

a. Agencija će u skladu s novim Koncpetom stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta stručna usavršavanja organizirati minimalno dva puta godišnje, tijekom travnja i rujna tekuće kalendarske godine. Ovisno o mogućnpostim organizirat će se i dodatna usavršavanja o čemu će svi zainteresirani biti pravovremeno obaviješteni.

2. Kako se mogu prijaviti za sudjelovanje na stručnom skupu?

a. Cjelokupni sustav prijave provodi se isključivo putem mrežnog portala Agencije i sustava EMA.

3. Mogu li doći na stručni skup ako se nisam prijavio putem sustava EMA?

a. Ne. Prijava na stručni skup je moguća isključivo putem sustava EMA. Svi koji se ne prijave za sudjelovanje na taj način neće im biti omogućeno prisutstvo niti će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

4. Zašto mi na sustavu EMA nije vidljiva potvrda o sudjelovanju?

a. Potvrde o sudjelovanju bit će omogućene i dostupne tek kada svi polaznici ispune obveznu evaluaciju stručnog skupa koja će im biti dostupna nakon njegova održavanja na sustavu EMA.

5. Zanima me nešto o stručnom usavršavanju, ne znam kome se obratiti?

a. Sve informacije o stručnim usavršavanjima Agencije nalaze se na mrežnom portalu EDU.ASOO. U slučaju da ni tamo ne pronađete potrebne informacije možete nam se obratiti putem elektroničke pošte na adresu: skupovi@asoo.hr

6. Sudjelovao bih na skupu koji se ne održava u mojemu mjestu boravišta. Hoće li mi ASOO pokriti troškove puta i smještaja?

a. Ne. Agencija ne pokriva troškove puta i smještaja polaznicima stručnih skupova.

7. Prijavio sam se na stručni skup ali nisam u mogućnosti sudjelovati. Što mi je činiti?

a. Ljubazno vas molimo da se obavezno odjavite putem sustava EMA na isti način kao što ste se i prijavili za sudjelovanje.